MIDDAG

Tjabbaaa, just nu sitter jag i Kungshallen med några poolare. Vi har ätit aaas-mycket och vi #taggar allt vi säger.

Idag,stan,bio.

Tjatja!, Vad har jag gjort idag? Dagen började med att jag lyssnade på  kartellens nya skiva. FYFAAAN VAD GRYM, älskar att n tog med en del från trolltider. 

När jag kom skolan hade vi hemkunskap det var hemskt, vi gjorde Janssons frestelse och jag stank fisk hela jääävla dagen. 
Efter skolan åkte jag till stan med Wilma, vi gick på bio och såg catching fire!, Den var aaasbra. Eftersom att jag ändå var i stan så passade jag på att köpa lite prylar(bilder nere i inlägget).. 
vi blev jagade av jesustanten också både jag och wilma fick panik och flydde in på nån random butik för att undkomma hennes terror. 

Juste, tack för presenten Wilma den var underbaaar!


My niggah My niggah.

Tja, hänger du här ofta eller?
Riktigt jävla fina egopics, eller?
Saker jag gillar.

Dans. Dans är min stora passion i livet.. Även om jag suger på det :|

Att resa, eftersom att jag älskar att sola och bada är resor till varma länder en av det bästa sakerna jag vet. 

Och shopping . Hemma.

Tjenixen! Idag är jag hemma eftersom att jag fortfarande mår illa. Idag ska jag bara chilla framför dator och kolla film, har nyss kollat klart på det senaste avsnittet av paradise hotell. Det är ett riktigt dåligt program faktiskt, dock är Tobias jävligt rolig så de e mest därför jag kollar. Nu ska jag ta något att äta och kolla på nån film, har ni tips på film får ni gärna skriva i kommentarerna :3


Förlåt!

Förlåt att jag inte bloggade ikväll, jag var hos Elias och sen när jag kom hem mådde jag jätteilla så att jag typ inte kunde röra mig :/ Så jag somnade. Och har sovit tills nu eller A 02:11 och nu kan jag inte somna om.. Kul va? Nej inte det minsta. Nu ska jag göra ett nytt försök att somna, PUSS PUSS och godnatt.

Haair

Här har ni bilder på mitt hår. Vene vad jag ska blogga om idag eftersom att det absolut inte händer någonting idag. 
Euuuhm

Cha cha bloggen. Nä Gud vad töntigt de där var. Ni får ett godmorgon istället, även om min morgon inte var särskilt "god". Nu sitter jag iallafall på skolbio med alla 9or från min skola.Det är väl mysigt förutom att det stinker skit här inne . Men nu måste jag dra innan min mobil ryker. Puss puss vi hörs ;) 


Godnatt!

Godnatt nu ska jag sova. Pluggat klart och är sjukt taggad inför provet imorgon !:)


Musik

Har fått frågan om vilka band/artister som jag lyssnar mycket på. Jag lyssnar på typ allt möjligt men de jag har fastnat mest för är visual kei/ punk och screamo.  
 Vilka Band och artister lyssnar du på? band/artister jag lyssnar på är bland annat Yohio, seremedy, Kerbera , Overworld och die/may. Mina favoritlåtar då? De e svårt att bara välja ut några men our story - yohio , inglorius- kerbera, My reality- Overworld och Lovesessed- die/may. 

(har såklart fler favoritlåtar men det skulle ta upp en hel A4 sida att skriva det) här får ni lite bilder med kändisar :) 

Pojkvän.


Så här har nu bilder på mig och min kille ;) <3 så ni vet så är han bäst.


Tack!

Hej! Gud vad roligt att så många hittat hit till min blogg! Över 80 läsare redan. Blir så glad! Som tack får ni en fin gårdagens outfitChailatte.

INSPO

Såklart så gör jag inget av det jag borde göra... Varken pluggar,tränar eller besöker öppet hus. Istället sitter jag och bläddrar igenom tumblr,instagram och we heart IT. Lite bilder som inspirerat mig denna dag :3


On My way home

Fiifaan vad kallt det är ute. Eftermiddagens planer: plugga till spanska provet som är imorgon, Träning, öppet hus på ett gymnasium.. Huum hur ska jag hinna allt?!Wantiees

Mina wanties i november
Rosa dr Martens låga eller höga - www.drmartens.com
Skeleton leggins - vet Inte vart man kan köpa :/
Panda mössa - finns på shock och bluefox
CIRKEL LINSER - finns på www.fyndiq.se
Tröjan och trosorna hittar ni på - www.ginatricot.se :)Tjena Tjena Alvzter här.

Tjenixen, första inlögget på min nya blogg tänkte slänga in en bild så ni ser vem jag är. så eftersom att klockan är mycket tänkte jag sova nu. imorn kommer ett inlägg med saker jag vill ha typ :)